Apartman Periska 4****

Kaštela, Splitska rivijera
  • Telefon
  • WIFI
  • Vlastito parkiralište
  • Teretana
  • Fax / Fotokopiranje
Opis smještaja

“Apartman Periska” je prekrasan, potpuno novi apartman, kategoriziran sa 4 ***.
Izvrsna središnja pozicija za istraživanje UNESCO-vih gradova Split i Trogir te Kaštela uz mogućnsot bicikliranja uzduž obale mora kroz čitavu Splitsku rivijeru … istodobno u podnožju planine Kozjak sa čarobnim biciklističkim stazama Dalmatinske Zagore …
U blizini je Zračna luka Split. Apartman je potpuno opremljen i prilagođen potrebama biciklista. Otvoreni smo cijelu godinu s vrlo atraktivnim cijenama za bicikliste, jer je i naš hobi također biciklizam. Trudimo se biti prijateljski i korisni domaćini, dostupni smo 24/7 za sva pitanja i savjete o dobrim i zanimljivim mjestima. S radošću Vam pružamo besplatne mape biciklističkih staza i vodiče. Na raspolaganju ja i besplatan wi- fi.
Imamo veliku i sigurnu prostoriju za bicikle unutar kuće te garažu sa svim sadržajima potrebnim za održavanje i čišćenje.
Parking za vaše automobile nalazi se ispred kuće. Nudimo besplatan prijevoz naših gostiju od/do Zračne luke Split, autobusnog/ željezničkog kolodvora u Kaštel Starom (na zahtjev).
U našem apartmanu ćete uživati ​​u zapanjujućem pogledu s panoramske terase sa pogledom na cijeli Kaštelanski zaljev!
Apartman se nalazi na najvišem katu obiteljske kuće u mirnom susjedstvu. U neposrednoj je blizini glavne ceste, nudeći jednostavan pristup svim srednjodalmatinskim gradovima i otocima. Novi elegantni interijer, kvalitetan namještaj, vrt s kaminom koji će vaš boravak učiniti ugodnijim. Ima 1 spavaću sobu i prostranu kupaonicu. Kuhinja je potpuno opremljena i zajedno s blagovaonom čini zasebnu sobu.